Off Canvas sidebar is empty

R U I M   2 0   J A A R   E R V A R I N G   I N   G E L U I D M E T I N G E N   E N   K A L I B R A T I E S

Over ons

Bureau Geluid Calibration Laboratory is onderdeel van Bureau Geluid dat in 2003 door Walter Hennissen is opgericht 
als akoestisch adviesbureau werkzaam op het onderzoeksgebied van geluid, trillingen, akoestiek en klimaat. 
In 2006 is AnneMiek Dankbaar als partner toegetreden.

Vanaf de start kregen wij veel aanvragen om naast onze meet- en adviesdiensten op het gebied van geluid en trillingen ook meetapparatuur te leveren, om geluidmeetstations te ontwerpen en te bouwen en om het beheer van de data van deze stations uit te voeren. 

Al snel werd ons leveringsprogramma uitgebreid met een groot aantal toonaangevende professionele merken voor geluid- en trillingsmeetapparatuur, waaronder Cirrus Research, Cesva Instruments, Microtech Gefell, Roga Instruments en Embedded Acoustis. In 2010 hebben wij een kalibratielaboratorium, Bureau Geluid Calibration Laboratory, opgezet, dat in februari 2017 door de Raad voor Accreditatie EN ISO/ IEC 17025 is geaccrediteerd voor geluidmeters, oktaaf- en tertsbandfilters en geluidkalibrators. Wij kalibreren geluidmeters, analysers en kalibrators van vrijwel alle grote fabrikanten (Cirrus, Cesva, Bruel & Kjaer, Rion, Svantek, 01 dB, Larson Davis, Norsonic, NTI, Embedded Acoustics...)

Wanneer u contact met ons opneemt staan wij u persoonlijk te woord. Zijn we wegens metingen of kalibratiewerkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar dan bellen we altijd terug wanneer u een bericht achterlaat. We vermijden ingewikkelde procedures, communiceren open met u, houden onze kosten laag en werken snel en efficiënt.

 • BUREAU GELUID MEETDIENSTEN

  BUREAU GELUID MEETDIENSTEN

  De afdeling meetdiensten van Bureau Geluid voert geluidmetingen, klimaatmetingen en trillingsmetingen uit.
 • BUREAU GELUID MEETAPPARATUUR

  BUREAU GELUID MEETAPPARATUUR

  De afdeling meetapparatuur van Bureau Geluid levert geluidsmeters en andere hoogwaardige meetapparatuur voor geluid- en klimaatmetingen.

  Contactgegevens

   

   

  St. Gerlach 47
  6301 JA Houthem
  Valkenburg aan de Geul
  Nederland

  +31434584165
  info@bureaugeluid.nl

  Bedrijfsgegevens

  btw nummer: NL815412423B01
  kvk nummer: 14074915
  IBAN: NL56ABNA0432651756
  BIC nummer: ABNANL2A